عباسی, پریسا, مهدیخانی, شادی. (1399). بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2), 58-39. doi: 10.30495/jfst.2020.673870
پریسا عباسی; شادی مهدیخانی. "بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 2, 1399, 58-39. doi: 10.30495/jfst.2020.673870
عباسی, پریسا, مهدیخانی, شادی. (1399). 'بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2), pp. 58-39. doi: 10.30495/jfst.2020.673870
عباسی, پریسا, مهدیخانی, شادی. بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(2): 58-39. doi: 10.30495/jfst.2020.673870


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب