رهنما سنگاچینی, معصومه, سیف زاده, مینا, زارع گشتی, قربان, خدابنده, فرشته. (1399). تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2), 70-59. doi: 10.30495/jfst.2020.673954
معصومه رهنما سنگاچینی; مینا سیف زاده; قربان زارع گشتی; فرشته خدابنده. "تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 2, 1399, 70-59. doi: 10.30495/jfst.2020.673954
رهنما سنگاچینی, معصومه, سیف زاده, مینا, زارع گشتی, قربان, خدابنده, فرشته. (1399). 'تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2), pp. 70-59. doi: 10.30495/jfst.2020.673954
رهنما سنگاچینی, معصومه, سیف زاده, مینا, زارع گشتی, قربان, خدابنده, فرشته. تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(2): 70-59. doi: 10.30495/jfst.2020.673954


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب