نیک آسا, امیر, علیزاده, آیناز, حیدرنژاد, کامیار. (1399). بهینه‌سازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2), 96-85. doi: 10.30495/jfst.2020.674003
امیر نیک آسا; آیناز علیزاده; کامیار حیدرنژاد. "بهینه‌سازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 2, 1399, 96-85. doi: 10.30495/jfst.2020.674003
نیک آسا, امیر, علیزاده, آیناز, حیدرنژاد, کامیار. (1399). 'بهینه‌سازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2), pp. 96-85. doi: 10.30495/jfst.2020.674003
نیک آسا, امیر, علیزاده, آیناز, حیدرنژاد, کامیار. بهینه‌سازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(2): 96-85. doi: 10.30495/jfst.2020.674003


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب