سلطانی, مهسا, حبیبی نجفی, محمد باقر, حاجی محمدی فریمانی, رضا. (1400). ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، آنتی‌اکسیدانی، درجه پروتئولیز و قدرت مهار آنزیم بازدارنده آنژیوتنسین در ماست تولید شده با آغازگرهای همراه جدا شده از ماست‌های سنتی ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1), 58-72.
مهسا سلطانی; محمد باقر حبیبی نجفی; رضا حاجی محمدی فریمانی. "ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، آنتی‌اکسیدانی، درجه پروتئولیز و قدرت مهار آنزیم بازدارنده آنژیوتنسین در ماست تولید شده با آغازگرهای همراه جدا شده از ماست‌های سنتی ایرانی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 1, 1400, 58-72.
سلطانی, مهسا, حبیبی نجفی, محمد باقر, حاجی محمدی فریمانی, رضا. (1400). 'ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، آنتی‌اکسیدانی، درجه پروتئولیز و قدرت مهار آنزیم بازدارنده آنژیوتنسین در ماست تولید شده با آغازگرهای همراه جدا شده از ماست‌های سنتی ایرانی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1), pp. 58-72.
سلطانی, مهسا, حبیبی نجفی, محمد باقر, حاجی محمدی فریمانی, رضا. ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، آنتی‌اکسیدانی، درجه پروتئولیز و قدرت مهار آنزیم بازدارنده آنژیوتنسین در ماست تولید شده با آغازگرهای همراه جدا شده از ماست‌های سنتی ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 8(1): 58-72.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب