خواجه علی, الهه, ملک زاده, جمال. (1399). تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2), 144-135. doi: 10.30495/jfst.2020.674069
الهه خواجه علی; جمال ملک زاده. "تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 2, 1399, 144-135. doi: 10.30495/jfst.2020.674069
خواجه علی, الهه, ملک زاده, جمال. (1399). 'تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2), pp. 144-135. doi: 10.30495/jfst.2020.674069
خواجه علی, الهه, ملک زاده, جمال. تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(2): 144-135. doi: 10.30495/jfst.2020.674069


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب