شریفی, فاطمه, حکیم زاده, وحید. (1399). بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(3), 103-95. doi: 10.30495/jfst.2020.674292
فاطمه شریفی; وحید حکیم زاده. "بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 3, 1399, 103-95. doi: 10.30495/jfst.2020.674292
شریفی, فاطمه, حکیم زاده, وحید. (1399). 'بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(3), pp. 103-95. doi: 10.30495/jfst.2020.674292
شریفی, فاطمه, حکیم زاده, وحید. بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(3): 103-95. doi: 10.30495/jfst.2020.674292


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب