مهدیان, روح الامین, مولوی, هومان, حجت الاسلامی, محمد. (1399). بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی و گندم/ ژلاتین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(3), 114-105. doi: 10.30495/jfst.2020.674305
روح الامین مهدیان; هومان مولوی; محمد حجت الاسلامی. "بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی و گندم/ ژلاتین". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 3, 1399, 114-105. doi: 10.30495/jfst.2020.674305
مهدیان, روح الامین, مولوی, هومان, حجت الاسلامی, محمد. (1399). 'بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی و گندم/ ژلاتین', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(3), pp. 114-105. doi: 10.30495/jfst.2020.674305
مهدیان, روح الامین, مولوی, هومان, حجت الاسلامی, محمد. بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی و گندم/ ژلاتین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(3): 114-105. doi: 10.30495/jfst.2020.674305


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب