سرداریان, علی, آریان فر, اکرم. (1399). اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دم‌خروسی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(3), 135-125. doi: 10.30495/jfst.2020.674372
علی سرداریان; اکرم آریان فر. "اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دم‌خروسی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 3, 1399, 135-125. doi: 10.30495/jfst.2020.674372
سرداریان, علی, آریان فر, اکرم. (1399). 'اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دم‌خروسی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(3), pp. 135-125. doi: 10.30495/jfst.2020.674372
سرداریان, علی, آریان فر, اکرم. اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دم‌خروسی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(3): 135-125. doi: 10.30495/jfst.2020.674372


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب