صفری, سعیده, نجفیان, لیلا, میر احمدی, فردین. (1399). تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4), 30-19. doi: 10.30495/jfst.2020.674510
سعیده صفری; لیلا نجفیان; فردین میر احمدی. "تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 4, 1399, 30-19. doi: 10.30495/jfst.2020.674510
صفری, سعیده, نجفیان, لیلا, میر احمدی, فردین. (1399). 'تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4), pp. 30-19. doi: 10.30495/jfst.2020.674510
صفری, سعیده, نجفیان, لیلا, میر احمدی, فردین. تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(4): 30-19. doi: 10.30495/jfst.2020.674510


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب