امت محمدی, الهام, فیضی, جواد, خانی, مجید. (1400). بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک‌ماهه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(2), 64-53. doi: 10.30495/jfst.2020.675792
الهام امت محمدی; جواد فیضی; مجید خانی. "بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک‌ماهه". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 2, 1400, 64-53. doi: 10.30495/jfst.2020.675792
امت محمدی, الهام, فیضی, جواد, خانی, مجید. (1400). 'بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک‌ماهه', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(2), pp. 64-53. doi: 10.30495/jfst.2020.675792
امت محمدی, الهام, فیضی, جواد, خانی, مجید. بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک‌ماهه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(2): 64-53. doi: 10.30495/jfst.2020.675792


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب