یوسف خان, شاهین, شهاب لواسانی, علیرضا, عیوض زاده, اورنگ. (1398). بررسی تاثیر استفاده از مخلوط آرد گندم و مقادیر مختلف آرد کینوا بر ویژگی های فارینوگرافی و اکستنسوگرافی نان باگت. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(3), 29-43.
شاهین یوسف خان; علیرضا شهاب لواسانی; اورنگ عیوض زاده. "بررسی تاثیر استفاده از مخلوط آرد گندم و مقادیر مختلف آرد کینوا بر ویژگی های فارینوگرافی و اکستنسوگرافی نان باگت". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 3, 1398, 29-43.
یوسف خان, شاهین, شهاب لواسانی, علیرضا, عیوض زاده, اورنگ. (1398). 'بررسی تاثیر استفاده از مخلوط آرد گندم و مقادیر مختلف آرد کینوا بر ویژگی های فارینوگرافی و اکستنسوگرافی نان باگت', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(3), pp. 29-43.
یوسف خان, شاهین, شهاب لواسانی, علیرضا, عیوض زاده, اورنگ. بررسی تاثیر استفاده از مخلوط آرد گندم و مقادیر مختلف آرد کینوا بر ویژگی های فارینوگرافی و اکستنسوگرافی نان باگت. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 14(3): 29-43.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب