نصیری, داود, کمانی, جعفر. (1399). تأثیر فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس آویشن شیرازی بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2), 11-24. doi: 10.30495/jvm.2021.677285
داود نصیری; جعفر کمانی. "تأثیر فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس آویشن شیرازی بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 2, 1399, 11-24. doi: 10.30495/jvm.2021.677285
نصیری, داود, کمانی, جعفر. (1399). 'تأثیر فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس آویشن شیرازی بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2), pp. 11-24. doi: 10.30495/jvm.2021.677285
نصیری, داود, کمانی, جعفر. تأثیر فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس آویشن شیرازی بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 16(2): 11-24. doi: 10.30495/jvm.2021.677285


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب