Jannat Alipour, Hakimeh, Shabanpoor, Bahareh, Shabani, Ali, Sadeghi Mahoonak, Alireza. (1389). Effects of cooking methods on physico-chemical and nutritional properties of Persian sturgeon Acipenser persicus fillet. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(1), 15-23.
Hakimeh Jannat Alipour; Bahareh Shabanpoor; Ali Shabani; Alireza Sadeghi Mahoonak. "Effects of cooking methods on physico-chemical and nutritional properties of Persian sturgeon Acipenser persicus fillet". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 1, 1389, 15-23.
Jannat Alipour, Hakimeh, Shabanpoor, Bahareh, Shabani, Ali, Sadeghi Mahoonak, Alireza. (1389). 'Effects of cooking methods on physico-chemical and nutritional properties of Persian sturgeon Acipenser persicus fillet', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(1), pp. 15-23.
Jannat Alipour, Hakimeh, Shabanpoor, Bahareh, Shabani, Ali, Sadeghi Mahoonak, Alireza. Effects of cooking methods on physico-chemical and nutritional properties of Persian sturgeon Acipenser persicus fillet. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1389; 2(1): 15-23.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب