تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,377 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,985 |
مطالعه ساختار و تاثیرپذیری ترکیب آسپارژین در حلال با استفاده از روشهای مکانیک کوانتوم | ||
کاربرد شیمی در محیط زیست | ||
دوره 9، شماره 36، بهمن 1397، صفحه 47-53 اصل مقاله (726.14 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
چکیده | ||
عصاره ریزوم شیرین بیان دارای مقادیری گلوکز، ساکارز، آسپارژین، مواد آلبومیدی، رزین و اسانس است. آسپاراژین موجود در شیرینبیان نوعی اسید آمینه غیرضروری است که برای حفظ تعادل در دستگاه اعصاب مرکزی ضروری میباشد. هدف از این مقاله بررسی پارامترهای ساختاری، گاف انرژی، HOMO-LUMO، الکترون دوستی، پتانسیل شیمیایی، طول پیوند، سختی، نرمی، قطبشپذیری و ممان دوقطبی ترکیب آسپارژین در فاز گازی و نیز درحلالهای استونیتریل، DMSO و آب میباشد.محاسبات با استفاده از نظریه تابعی دانسیته با روش B3LYP و با مجموعه پایه 6- 311G+(d,p) انجام شدهاند. مطابق محاسبات انجام شده،گاف انرژی ترکیب آسپارژین در فاز گازی بیشتر از این مقدار در حضور حلال میباشد. حضور حلال در آسپارژین باعث کاهش سختی شیمیایی شد که این کاهش در مورد حلال آب نسبت به حلالهای دیگر بیشتر است. نرمی این ترکیب در فاز گازی کمترین مقدار است و با حضور حلالها افزایش پیدا میکند که بیشترین افزایش در حلال آب مشاهده شد. الکترون دوستی ترکیب در حضور حلالهای آب و DMSO و استونیتریل بیشتر از الکترون دوستی ترکیب آسپارژین در فاز گازی است. همچنین بررسی پارامتر پتانسیل شیمیایی نشان میدهد که واکنشپذیری بیشتر ترکیب در حضور حلال آب به علت کمتر بودن پتانسیل شیمیایی آن میباشد | ||
کلیدواژهها | ||
نظریه تابعی دانسیته؛ ترکیب آسپارژین؛ اثرات حلال؛ گاف انرژی | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 102 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 126 |