. (1390). ارزیابی خواص شیمیایی، باکتریایی، حسی و ارزش غذایی ماهی کیلکای پوشش شده با پروتئین آب پنیر در زمان‌های شروع، 2 و 4 ساعت. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), 1-17.
. "ارزیابی خواص شیمیایی، باکتریایی، حسی و ارزش غذایی ماهی کیلکای پوشش شده با پروتئین آب پنیر در زمان‌های شروع، 2 و 4 ساعت". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 3, 1390, 1-17.
. (1390). 'ارزیابی خواص شیمیایی، باکتریایی، حسی و ارزش غذایی ماهی کیلکای پوشش شده با پروتئین آب پنیر در زمان‌های شروع، 2 و 4 ساعت', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(3), pp. 1-17.
. ارزیابی خواص شیمیایی، باکتریایی، حسی و ارزش غذایی ماهی کیلکای پوشش شده با پروتئین آب پنیر در زمان‌های شروع، 2 و 4 ساعت. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 5(3): 1-17.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.