. (1390). مقایسه پروفیل اسید چرب و اسید آمینه و ترکیب شیمیایی لاشه در ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(4), 1-9.
. "مقایسه پروفیل اسید چرب و اسید آمینه و ترکیب شیمیایی لاشه در ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 4, 1390, 1-9.
. (1390). 'مقایسه پروفیل اسید چرب و اسید آمینه و ترکیب شیمیایی لاشه در ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(4), pp. 1-9.
. مقایسه پروفیل اسید چرب و اسید آمینه و ترکیب شیمیایی لاشه در ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 5(4): 1-9.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب