| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,560,410 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,268,471 |
اثرات استفاده از پروبیوتیکهای یستچر و بلوگاتکس در جیره غذایی بر شاخصهای رشد و بازماندگی لارو ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) | ||
| نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری | ||
| دوره 5، شماره 4 - شماره پیاپی 20، اسفند 1390، صفحه 10-20 اصل مقاله (318.59 K) | ||
| نوع مقاله: علمی پژوهشی | ||
| چکیده | ||
| چکیده در این آزمایش اثر سطوح مختلف از پروبیوتیکهای یستچر(شامل 1/0، 2/0 و 3/0 کیلوگرم در تن)، بلوگاتکس I (شامل CFU/gfood9ج10×2، 9ج10×5 و 109×9)، بلوگاتکس II (شامل CFU/gfood9 10×2، 9 10×5 و 109×9)و مخلوطی از مقدار متوسط هر یک از آنها و جیره شاهد (بدون پروبیوتیک)،در قالب یک تیمار شاهد و 10 تیمار آزمایشی بر میزان رشد و بازماندگی لارو ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) با میانگین وزنی 005/0±37/0 گرم و طول کل 278/0±1/3 سانتیمتر طی مدت 60 روز مورد بررسی قرار گرفت. در طی دوره آزمایش، عملیات زیستسنجی هر 7 روز یکبار انجام شد و شاخصهای رشد مشتمل بر طول کل، ضریب تبدیل غذایی، ضریب رشد ویژه، ضریب چاقی و درصد بقاء براساس استاندارد تعیین گردید. نتایج بهدست آمده نشان داد که بالاترین میزان شاخصهای رشد و تغذیه در تیمار تغذیه شده با بالاترین مقدار بلوگاتکس II بیشتر بوده و تفاوت معنیداری با سایر تیمارها داشت (05/0p < /em><). تیمارهای تغذیه شده با پروبیوتیک از میزان وزن و ضریب رشد ویژه بالا و ضریب تبدیل غذایی کمتری نسبت به تیمار شاهد برخوردار بودند. اثرات مثبت ناشی از کاربرد باکتریهای تولیدکننده اسیدلاکتیک بهعنوان پروبیوتیک در این پژوهش به اثبات میرسد و باکتریهای تولیدکننده اسیدلاکتیک میتواند بهعنوان پروبیوتیک در پرورش ماهی قزلآلا مورد استفاده قرار گیرد. | ||
| کلیدواژهها | ||
| واژههای کلیدی: بلوگاتکس I و II؛ پروبیوتیک؛ قزلآلای رنگینکمان؛ لارو؛ Oncorhynchus mykiss؛ Yeasture | ||
| مراجع | ||
|
| ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 38 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 63 |
||