کیانی قلعه سرد, سپیده, فضل ارا, علی, قادری قهفرخی, مریم, پورمهدی, مهدی. (1399). اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4 (40) زمستان), 1-15. doi: 10.30495/jfh.2020.1912353.1289
سپیده کیانی قلعه سرد; علی فضل ارا; مریم قادری قهفرخی; مهدی پورمهدی. "اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 4 (40) زمستان, 1399, 1-15. doi: 10.30495/jfh.2020.1912353.1289
کیانی قلعه سرد, سپیده, فضل ارا, علی, قادری قهفرخی, مریم, پورمهدی, مهدی. (1399). 'اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4 (40) زمستان), pp. 1-15. doi: 10.30495/jfh.2020.1912353.1289
کیانی قلعه سرد, سپیده, فضل ارا, علی, قادری قهفرخی, مریم, پورمهدی, مهدی. اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 10(4 (40) زمستان): 1-15. doi: 10.30495/jfh.2020.1912353.1289


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب