. (1391). مقایسه اثر افزودن مکمل پروبیوتیک پروتکسین و پری‌بیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی شاه‌میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus, Eschscholtz, 1823) بر شاخص‌های رشد و بازماندگی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2), 46-52.
. "مقایسه اثر افزودن مکمل پروبیوتیک پروتکسین و پری‌بیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی شاه‌میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus, Eschscholtz, 1823) بر شاخص‌های رشد و بازماندگی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 2, 1391, 46-52.
. (1391). 'مقایسه اثر افزودن مکمل پروبیوتیک پروتکسین و پری‌بیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی شاه‌میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus, Eschscholtz, 1823) بر شاخص‌های رشد و بازماندگی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2), pp. 46-52.
. مقایسه اثر افزودن مکمل پروبیوتیک پروتکسین و پری‌بیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی شاه‌میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus, Eschscholtz, 1823) بر شاخص‌های رشد و بازماندگی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 6(2): 46-52.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.