عباسی, آذر, صادقی, سید مصطفی, طایفه, ماندانا. (1399). تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، نیکل و کروم) در برنج. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4 (40) زمستان), 73-85. doi: 10.30495/jfh.2021.1914926.1295
آذر عباسی; سید مصطفی صادقی; ماندانا طایفه. "تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، نیکل و کروم) در برنج". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 4 (40) زمستان, 1399, 73-85. doi: 10.30495/jfh.2021.1914926.1295
عباسی, آذر, صادقی, سید مصطفی, طایفه, ماندانا. (1399). 'تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، نیکل و کروم) در برنج', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4 (40) زمستان), pp. 73-85. doi: 10.30495/jfh.2021.1914926.1295
عباسی, آذر, صادقی, سید مصطفی, طایفه, ماندانا. تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، نیکل و کروم) در برنج. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 10(4 (40) زمستان): 73-85. doi: 10.30495/jfh.2021.1914926.1295


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب