رشیدی, حسن, خراسانیان, فوژان, نجف نجفی, مسعود. (1400). تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(1), 41-31. doi: 10.30495/jfst.2021.679469
حسن رشیدی; فوژان خراسانیان; مسعود نجف نجفی. "تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 1, 1400, 41-31. doi: 10.30495/jfst.2021.679469
رشیدی, حسن, خراسانیان, فوژان, نجف نجفی, مسعود. (1400). 'تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(1), pp. 41-31. doi: 10.30495/jfst.2021.679469
رشیدی, حسن, خراسانیان, فوژان, نجف نجفی, مسعود. تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(1): 41-31. doi: 10.30495/jfst.2021.679469


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب