محمودی, فاطمه, مهدی نژاد, نفیسه, فاخری, براتعلی, احمدیان, احمد. (1400). تأثیر نانو ذرات نقره و وزن بنه بر صفات فیزیولوژیک و مورفولوژیک زعفران (Crocus sativus L.) تحت شرایط اقلیمی سیستان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(61), 45-63. doi: 10.30495/iper.2021.679512
فاطمه محمودی; نفیسه مهدی نژاد; براتعلی فاخری; احمد احمدیان. "تأثیر نانو ذرات نقره و وزن بنه بر صفات فیزیولوژیک و مورفولوژیک زعفران (Crocus sativus L.) تحت شرایط اقلیمی سیستان". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 61, 1400, 45-63. doi: 10.30495/iper.2021.679512
محمودی, فاطمه, مهدی نژاد, نفیسه, فاخری, براتعلی, احمدیان, احمد. (1400). 'تأثیر نانو ذرات نقره و وزن بنه بر صفات فیزیولوژیک و مورفولوژیک زعفران (Crocus sativus L.) تحت شرایط اقلیمی سیستان', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(61), pp. 45-63. doi: 10.30495/iper.2021.679512
محمودی, فاطمه, مهدی نژاد, نفیسه, فاخری, براتعلی, احمدیان, احمد. تأثیر نانو ذرات نقره و وزن بنه بر صفات فیزیولوژیک و مورفولوژیک زعفران (Crocus sativus L.) تحت شرایط اقلیمی سیستان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 16(61): 45-63. doi: 10.30495/iper.2021.679512


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب