مهدویان, کبری. (1400). بررسی اثر غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک در بهبود خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاهچه‌های پسته (Pistacia vera L.) رقم اکبری تحت تنش شوری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(62), 139-150. doi: 10.30495/iper.2021.679545
کبری مهدویان. "بررسی اثر غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک در بهبود خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاهچه‌های پسته (Pistacia vera L.) رقم اکبری تحت تنش شوری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 62, 1400, 139-150. doi: 10.30495/iper.2021.679545
مهدویان, کبری. (1400). 'بررسی اثر غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک در بهبود خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاهچه‌های پسته (Pistacia vera L.) رقم اکبری تحت تنش شوری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(62), pp. 139-150. doi: 10.30495/iper.2021.679545
مهدویان, کبری. بررسی اثر غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک در بهبود خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاهچه‌های پسته (Pistacia vera L.) رقم اکبری تحت تنش شوری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 16(62): 139-150. doi: 10.30495/iper.2021.679545


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب