مهدویان, کبری. (1399). بررسی اثر غلظت‌های مختلف سالیسیلیک اسید در بهبود خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاهچه های پسته (Pistacia vera L.) رقم اکبری تحت تنش شوری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -.
کبری مهدویان. "بررسی اثر غلظت‌های مختلف سالیسیلیک اسید در بهبود خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاهچه های پسته (Pistacia vera L.) رقم اکبری تحت تنش شوری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1399, -.
مهدویان, کبری. (1399). 'بررسی اثر غلظت‌های مختلف سالیسیلیک اسید در بهبود خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاهچه های پسته (Pistacia vera L.) رقم اکبری تحت تنش شوری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -.
مهدویان, کبری. بررسی اثر غلظت‌های مختلف سالیسیلیک اسید در بهبود خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاهچه های پسته (Pistacia vera L.) رقم اکبری تحت تنش شوری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; (): -.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.