. (1392). تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، تغذیه و آنالیز لاشه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(3), 57-64.
. "تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، تغذیه و آنالیز لاشه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 3, 1392, 57-64.
. (1392). 'تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، تغذیه و آنالیز لاشه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(3), pp. 57-64.
. تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، تغذیه و آنالیز لاشه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 7(3): 57-64.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب