. (1393). اثر دو روش پخت بخارپز و کباب‌پز کردن بر ترکیب شیمیایی، بافت و رنگ فیله ماهی گورامی عظیم‌الجثه (Osphronemus goramy Lacepede, 1801). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), 70-82.
. "اثر دو روش پخت بخارپز و کباب‌پز کردن بر ترکیب شیمیایی، بافت و رنگ فیله ماهی گورامی عظیم‌الجثه (Osphronemus goramy Lacepede, 1801)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 3, 1393, 70-82.
. (1393). 'اثر دو روش پخت بخارپز و کباب‌پز کردن بر ترکیب شیمیایی، بافت و رنگ فیله ماهی گورامی عظیم‌الجثه (Osphronemus goramy Lacepede, 1801)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), pp. 70-82.
. اثر دو روش پخت بخارپز و کباب‌پز کردن بر ترکیب شیمیایی، بافت و رنگ فیله ماهی گورامی عظیم‌الجثه (Osphronemus goramy Lacepede, 1801). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 8(3): 70-82.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.