دیانی عراقی, وجیهه, زمین دار, نفیسه, گل آبادی, مریم. (1400). بررسی اثر ماریناد کردن با عصاره‌ی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت شتر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(1 (41) بهار), 15-28. doi: 10.30495/jfh.2021.1910502.1287
وجیهه دیانی عراقی; نفیسه زمین دار; مریم گل آبادی. "بررسی اثر ماریناد کردن با عصاره‌ی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت شتر". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 1 (41) بهار, 1400, 15-28. doi: 10.30495/jfh.2021.1910502.1287
دیانی عراقی, وجیهه, زمین دار, نفیسه, گل آبادی, مریم. (1400). 'بررسی اثر ماریناد کردن با عصاره‌ی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت شتر', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(1 (41) بهار), pp. 15-28. doi: 10.30495/jfh.2021.1910502.1287
دیانی عراقی, وجیهه, زمین دار, نفیسه, گل آبادی, مریم. بررسی اثر ماریناد کردن با عصاره‌ی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت شتر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 11(1 (41) بهار): 15-28. doi: 10.30495/jfh.2021.1910502.1287


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب