صالحی, معصومه, بشارت, نادیا. (1399). تاثیر پرایمینگ با عناصر غذایی برسبزشدن و میزان عناصر گیاهچه پنبه رقم خرداد در شرایط شور و غیرشور. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(35), 11-19.
معصومه صالحی; نادیا بشارت. "تاثیر پرایمینگ با عناصر غذایی برسبزشدن و میزان عناصر گیاهچه پنبه رقم خرداد در شرایط شور و غیرشور". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 35, 1399, 11-19.
صالحی, معصومه, بشارت, نادیا. (1399). 'تاثیر پرایمینگ با عناصر غذایی برسبزشدن و میزان عناصر گیاهچه پنبه رقم خرداد در شرایط شور و غیرشور', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(35), pp. 11-19.
صالحی, معصومه, بشارت, نادیا. تاثیر پرایمینگ با عناصر غذایی برسبزشدن و میزان عناصر گیاهچه پنبه رقم خرداد در شرایط شور و غیرشور. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 10(35): 11-19.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب