گرایلی, زینب, صادقی ماهونک, علیرضا, کاوه, شیما. (1400). بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنی‌سازی شده با ژل آلوئه‌ورا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(1), 77-63. doi: 10.30495/jfst.2021.680199
زینب گرایلی; علیرضا صادقی ماهونک; شیما کاوه. "بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنی‌سازی شده با ژل آلوئه‌ورا". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 1, 1400, 77-63. doi: 10.30495/jfst.2021.680199
گرایلی, زینب, صادقی ماهونک, علیرضا, کاوه, شیما. (1400). 'بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنی‌سازی شده با ژل آلوئه‌ورا', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(1), pp. 77-63. doi: 10.30495/jfst.2021.680199
گرایلی, زینب, صادقی ماهونک, علیرضا, کاوه, شیما. بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنی‌سازی شده با ژل آلوئه‌ورا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(1): 77-63. doi: 10.30495/jfst.2021.680199


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب