پارسا, علی. (1399). بررسی تاثیر مصرف خوراکی اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica) بر بافت کبد و برخی پارامترهای خونی ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(4 (56) زمستان), 335-346. doi: 10.30495/jvcp.2021.1889774.1253
علی پارسا. "بررسی تاثیر مصرف خوراکی اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica) بر بافت کبد و برخی پارامترهای خونی ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 4 (56) زمستان, 1399, 335-346. doi: 10.30495/jvcp.2021.1889774.1253
پارسا, علی. (1399). 'بررسی تاثیر مصرف خوراکی اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica) بر بافت کبد و برخی پارامترهای خونی ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(4 (56) زمستان), pp. 335-346. doi: 10.30495/jvcp.2021.1889774.1253
پارسا, علی. بررسی تاثیر مصرف خوراکی اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica) بر بافت کبد و برخی پارامترهای خونی ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 14(4 (56) زمستان): 335-346. doi: 10.30495/jvcp.2021.1889774.1253


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب