مرادی, خیرالله, رضا شهبازی, حسین. (1399). ارزیابی تاثیر مقادیر مختلف اسید آمینه ترئونین جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، سیستم ایمنی و برخی از فاکتورهای خونی بلدرچین ژاپنی تحت تنش گرمایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(4 (56) زمستان), 365-379. doi: 10.30495/jvcp.2021.1911560.1284
خیرالله مرادی; حسین رضا شهبازی. "ارزیابی تاثیر مقادیر مختلف اسید آمینه ترئونین جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، سیستم ایمنی و برخی از فاکتورهای خونی بلدرچین ژاپنی تحت تنش گرمایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 4 (56) زمستان, 1399, 365-379. doi: 10.30495/jvcp.2021.1911560.1284
مرادی, خیرالله, رضا شهبازی, حسین. (1399). 'ارزیابی تاثیر مقادیر مختلف اسید آمینه ترئونین جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، سیستم ایمنی و برخی از فاکتورهای خونی بلدرچین ژاپنی تحت تنش گرمایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(4 (56) زمستان), pp. 365-379. doi: 10.30495/jvcp.2021.1911560.1284
مرادی, خیرالله, رضا شهبازی, حسین. ارزیابی تاثیر مقادیر مختلف اسید آمینه ترئونین جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، سیستم ایمنی و برخی از فاکتورهای خونی بلدرچین ژاپنی تحت تنش گرمایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 14(4 (56) زمستان): 365-379. doi: 10.30495/jvcp.2021.1911560.1284


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب