روفه گری نژاد, لیلا, علی اصل خیابانی, آرزو, سیدی منصور, سپیدار. (1400). بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(2), 25-15. doi: 10.30495/jfst.2021.680639
لیلا روفه گری نژاد; آرزو علی اصل خیابانی; سپیدار سیدی منصور. "بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 2, 1400, 25-15. doi: 10.30495/jfst.2021.680639
روفه گری نژاد, لیلا, علی اصل خیابانی, آرزو, سیدی منصور, سپیدار. (1400). 'بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(2), pp. 25-15. doi: 10.30495/jfst.2021.680639
روفه گری نژاد, لیلا, علی اصل خیابانی, آرزو, سیدی منصور, سپیدار. بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(2): 25-15. doi: 10.30495/jfst.2021.680639


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب