سید احمدی ممقانی, میر هاشم, علیزاده, آیناز, فصیح نیا, سیده هما. (1400). تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سین‌بیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آن‌ها. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(2), 39-27. doi: 10.30495/jfst.2021.680640
میر هاشم سید احمدی ممقانی; آیناز علیزاده; سیده هما فصیح نیا. "تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سین‌بیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آن‌ها". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 2, 1400, 39-27. doi: 10.30495/jfst.2021.680640
سید احمدی ممقانی, میر هاشم, علیزاده, آیناز, فصیح نیا, سیده هما. (1400). 'تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سین‌بیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آن‌ها', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(2), pp. 39-27. doi: 10.30495/jfst.2021.680640
سید احمدی ممقانی, میر هاشم, علیزاده, آیناز, فصیح نیا, سیده هما. تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سین‌بیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آن‌ها. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(2): 39-27. doi: 10.30495/jfst.2021.680640


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب