مصطفی زاده, بهنام, قره خانی, مهدی. (1399). بهینه‌سازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ به‌دانه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/jfst.2021.582405.1458
بهنام مصطفی زاده; مهدی قره خانی. "بهینه‌سازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ به‌دانه". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1399, -. doi: 10.30495/jfst.2021.582405.1458
مصطفی زاده, بهنام, قره خانی, مهدی. (1399). 'بهینه‌سازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ به‌دانه', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/jfst.2021.582405.1458
مصطفی زاده, بهنام, قره خانی, مهدی. بهینه‌سازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ به‌دانه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; (): -. doi: 10.30495/jfst.2021.582405.1458


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.