مصطفی زاده, بهنام, قره خانی, مهدی. (1400). بهینه‌سازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ به‌دانه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(2), 133-119. doi: 10.30495/jfst.2021.582405.1458
بهنام مصطفی زاده; مهدی قره خانی. "بهینه‌سازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ به‌دانه". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 2, 1400, 133-119. doi: 10.30495/jfst.2021.582405.1458
مصطفی زاده, بهنام, قره خانی, مهدی. (1400). 'بهینه‌سازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ به‌دانه', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(2), pp. 133-119. doi: 10.30495/jfst.2021.582405.1458
مصطفی زاده, بهنام, قره خانی, مهدی. بهینه‌سازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ به‌دانه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(2): 133-119. doi: 10.30495/jfst.2021.582405.1458


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب