سادات سجادی, مهسا, خوشخو, ژاله. (1400). بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(2), 154-143. doi: 10.30495/jfst.2021.680647
مهسا سادات سجادی; ژاله خوشخو. "بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 2, 1400, 154-143. doi: 10.30495/jfst.2021.680647
سادات سجادی, مهسا, خوشخو, ژاله. (1400). 'بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(2), pp. 154-143. doi: 10.30495/jfst.2021.680647
سادات سجادی, مهسا, خوشخو, ژاله. بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(2): 154-143. doi: 10.30495/jfst.2021.680647


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب