سادات سجادی, مهسا, خوشخو, ژاله, خوشخو, ژاله. (1399). بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/jfst.2021.680647
مهسا سادات سجادی; ژاله خوشخو; ژاله خوشخو. "بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1399, -. doi: 10.30495/jfst.2021.680647
سادات سجادی, مهسا, خوشخو, ژاله, خوشخو, ژاله. (1399). 'بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/jfst.2021.680647
سادات سجادی, مهسا, خوشخو, ژاله, خوشخو, ژاله. بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; (): -. doi: 10.30495/jfst.2021.680647


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.