پورمحمدی, اوشا, حسینی قابوس, سید حسین. (1400). بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(3), 11-1. doi: 10.30495/jfst.2021.680649
اوشا پورمحمدی; سید حسین حسینی قابوس. "بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 3, 1400, 11-1. doi: 10.30495/jfst.2021.680649
پورمحمدی, اوشا, حسینی قابوس, سید حسین. (1400). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(3), pp. 11-1. doi: 10.30495/jfst.2021.680649
پورمحمدی, اوشا, حسینی قابوس, سید حسین. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(3): 11-1. doi: 10.30495/jfst.2021.680649


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب