پورمحمدی, اوشا, حسینی قابوس, سید حسین. (1399). بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/jfst.2021.680649
اوشا پورمحمدی; سید حسین حسینی قابوس. "بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1399, -. doi: 10.30495/jfst.2021.680649
پورمحمدی, اوشا, حسینی قابوس, سید حسین. (1399). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/jfst.2021.680649
پورمحمدی, اوشا, حسینی قابوس, سید حسین. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; (): -. doi: 10.30495/jfst.2021.680649


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.