صدیقی, زهرا, بهرام, سمیه. (1400). مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(3), 80-69. doi: 10.30495/jfst.2021.680654
زهرا صدیقی; سمیه بهرام. "مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 3, 1400, 80-69. doi: 10.30495/jfst.2021.680654
صدیقی, زهرا, بهرام, سمیه. (1400). 'مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(3), pp. 80-69. doi: 10.30495/jfst.2021.680654
صدیقی, زهرا, بهرام, سمیه. مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(3): 80-69. doi: 10.30495/jfst.2021.680654


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب