محمدی آراسته, حسن, هوشمند دلیر, موسی الرضا, میرچولی برازق, عبدالرضا. (1399). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/jfst.2021.680656
حسن محمدی آراسته; موسی الرضا هوشمند دلیر; عبدالرضا میرچولی برازق. "بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1399, -. doi: 10.30495/jfst.2021.680656
محمدی آراسته, حسن, هوشمند دلیر, موسی الرضا, میرچولی برازق, عبدالرضا. (1399). 'بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/jfst.2021.680656
محمدی آراسته, حسن, هوشمند دلیر, موسی الرضا, میرچولی برازق, عبدالرضا. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; (): -. doi: 10.30495/jfst.2021.680656


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.