محمدی آراسته, حسن, میرچولی برازق, عبدالرضا, هوشمند دلیر, موسی الرضا. (1400). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(3), 131-117. doi: 10.30495/jfst.2021.680656
حسن محمدی آراسته; عبدالرضا میرچولی برازق; موسی الرضا هوشمند دلیر. "بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 3, 1400, 131-117. doi: 10.30495/jfst.2021.680656
محمدی آراسته, حسن, میرچولی برازق, عبدالرضا, هوشمند دلیر, موسی الرضا. (1400). 'بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(3), pp. 131-117. doi: 10.30495/jfst.2021.680656
محمدی آراسته, حسن, میرچولی برازق, عبدالرضا, هوشمند دلیر, موسی الرضا. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(3): 131-117. doi: 10.30495/jfst.2021.680656


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب