رشیدایی آبندانسری, سیده سلیمه, آریایی, پیمان, چرمچیان, مهدی. (1399). تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/jfst.2021.680657
سیده سلیمه رشیدایی آبندانسری; پیمان آریایی; مهدی چرمچیان. "تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1399, -. doi: 10.30495/jfst.2021.680657
رشیدایی آبندانسری, سیده سلیمه, آریایی, پیمان, چرمچیان, مهدی. (1399). 'تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/jfst.2021.680657
رشیدایی آبندانسری, سیده سلیمه, آریایی, پیمان, چرمچیان, مهدی. تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; (): -. doi: 10.30495/jfst.2021.680657


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.