قطبی, معصومه, امیدوار لنگرودی, لیلا, حسینی, طیبه السادات. (1400). بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(4), 29-13. doi: 10.30495/jfst.2021.680660
معصومه قطبی; لیلا امیدوار لنگرودی; طیبه السادات حسینی. "بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 4, 1400, 29-13. doi: 10.30495/jfst.2021.680660
قطبی, معصومه, امیدوار لنگرودی, لیلا, حسینی, طیبه السادات. (1400). 'بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(4), pp. 29-13. doi: 10.30495/jfst.2021.680660
قطبی, معصومه, امیدوار لنگرودی, لیلا, حسینی, طیبه السادات. بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(4): 29-13. doi: 10.30495/jfst.2021.680660


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب