محبوبی بروجنی, هاجر, گلی, محمد. (1400). بهینه‌سازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخم‌مرغ در سطوح مختلف صمغ‌های زانتان و گوار به روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(4), 63-51. doi: 10.30495/jfst.2021.680662
هاجر محبوبی بروجنی; محمد گلی. "بهینه‌سازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخم‌مرغ در سطوح مختلف صمغ‌های زانتان و گوار به روش سطح پاسخ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 4, 1400, 63-51. doi: 10.30495/jfst.2021.680662
محبوبی بروجنی, هاجر, گلی, محمد. (1400). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخم‌مرغ در سطوح مختلف صمغ‌های زانتان و گوار به روش سطح پاسخ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(4), pp. 63-51. doi: 10.30495/jfst.2021.680662
محبوبی بروجنی, هاجر, گلی, محمد. بهینه‌سازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخم‌مرغ در سطوح مختلف صمغ‌های زانتان و گوار به روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(4): 63-51. doi: 10.30495/jfst.2021.680662


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب