محبوبی-بروجنی, هاجر, گلی, محمد. (1399). بهینه‌سازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخم‌مرغ در سطوح مختلف صمغ‌های زانتان و گوار به روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/jfst.2021.680662
هاجر محبوبی-بروجنی; محمد گلی. "بهینه‌سازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخم‌مرغ در سطوح مختلف صمغ‌های زانتان و گوار به روش سطح پاسخ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1399, -. doi: 10.30495/jfst.2021.680662
محبوبی-بروجنی, هاجر, گلی, محمد. (1399). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخم‌مرغ در سطوح مختلف صمغ‌های زانتان و گوار به روش سطح پاسخ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/jfst.2021.680662
محبوبی-بروجنی, هاجر, گلی, محمد. بهینه‌سازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخم‌مرغ در سطوح مختلف صمغ‌های زانتان و گوار به روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; (): -. doi: 10.30495/jfst.2021.680662


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.