گیلانی, عبدالعلی, بهبهانی, لیلا, حبیبی اصل, جعفر, عزیزی, آذرخش. (1400). تاثیر نیم‌پز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آن‌ها. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(4), 107-97. doi: 10.30495/jfst.2021.680665
عبدالعلی گیلانی; لیلا بهبهانی; جعفر حبیبی اصل; آذرخش عزیزی. "تاثیر نیم‌پز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آن‌ها". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 4, 1400, 107-97. doi: 10.30495/jfst.2021.680665
گیلانی, عبدالعلی, بهبهانی, لیلا, حبیبی اصل, جعفر, عزیزی, آذرخش. (1400). 'تاثیر نیم‌پز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آن‌ها', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(4), pp. 107-97. doi: 10.30495/jfst.2021.680665
گیلانی, عبدالعلی, بهبهانی, لیلا, حبیبی اصل, جعفر, عزیزی, آذرخش. تاثیر نیم‌پز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آن‌ها. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(4): 107-97. doi: 10.30495/jfst.2021.680665


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب