موسوی نژاد, سید خدارحم, شاکریان, امیر, شرافتی چالشتری, رضا, رحیمی, ابراهیم. (1399). بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/jfst.2021.680666
سید خدارحم موسوی نژاد; امیر شاکریان; رضا شرافتی چالشتری; ابراهیم رحیمی. "بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1399, -. doi: 10.30495/jfst.2021.680666
موسوی نژاد, سید خدارحم, شاکریان, امیر, شرافتی چالشتری, رضا, رحیمی, ابراهیم. (1399). 'بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/jfst.2021.680666
موسوی نژاد, سید خدارحم, شاکریان, امیر, شرافتی چالشتری, رضا, رحیمی, ابراهیم. بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; (): -. doi: 10.30495/jfst.2021.680666


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.