موسوی نژاد, سید خدارحم, شاکریان, امیر, شرافتی چالشتری, رضا, رحیمی, ابراهیم. (1400). بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(4), 120-109. doi: 10.30495/jfst.2021.680666
سید خدارحم موسوی نژاد; امیر شاکریان; رضا شرافتی چالشتری; ابراهیم رحیمی. "بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 4, 1400, 120-109. doi: 10.30495/jfst.2021.680666
موسوی نژاد, سید خدارحم, شاکریان, امیر, شرافتی چالشتری, رضا, رحیمی, ابراهیم. (1400). 'بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(4), pp. 120-109. doi: 10.30495/jfst.2021.680666
موسوی نژاد, سید خدارحم, شاکریان, امیر, شرافتی چالشتری, رضا, رحیمی, ابراهیم. بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(4): 120-109. doi: 10.30495/jfst.2021.680666


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب