بیرقی طوسی, شهرام, گلی موحد, غلامعلی, هاشمی, مجید, صالحی پور, فریده, محبی, محبت. (1400). استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(4), 161-141. doi: 10.30495/jfst.2021.680668
شهرام بیرقی طوسی; غلامعلی گلی موحد; مجید هاشمی; فریده صالحی پور; محبت محبی. "استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 4, 1400, 161-141. doi: 10.30495/jfst.2021.680668
بیرقی طوسی, شهرام, گلی موحد, غلامعلی, هاشمی, مجید, صالحی پور, فریده, محبی, محبت. (1400). 'استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(4), pp. 161-141. doi: 10.30495/jfst.2021.680668
بیرقی طوسی, شهرام, گلی موحد, غلامعلی, هاشمی, مجید, صالحی پور, فریده, محبی, محبت. استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(4): 161-141. doi: 10.30495/jfst.2021.680668


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب