سیامک, فاطمه, جعفرپور, درنوش. (1399). بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/jfst.2021.680669
فاطمه سیامک; درنوش جعفرپور. "بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1399, -. doi: 10.30495/jfst.2021.680669
سیامک, فاطمه, جعفرپور, درنوش. (1399). 'بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/jfst.2021.680669
سیامک, فاطمه, جعفرپور, درنوش. بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; (): -. doi: 10.30495/jfst.2021.680669


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.