. (1394). ترکیب اسیدهای چرب فیله خام و کباب‌شده کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3), 1-11.
. "ترکیب اسیدهای چرب فیله خام و کباب‌شده کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 3, 1394, 1-11.
. (1394). 'ترکیب اسیدهای چرب فیله خام و کباب‌شده کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3), pp. 1-11.
. ترکیب اسیدهای چرب فیله خام و کباب‌شده کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 9(3): 1-11.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب