. (1394). خواص ماهی و ارزش غذایی آن برای انسان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3), 50-58.
. "خواص ماهی و ارزش غذایی آن برای انسان". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 3, 1394, 50-58.
. (1394). 'خواص ماهی و ارزش غذایی آن برای انسان', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3), pp. 50-58.
. خواص ماهی و ارزش غذایی آن برای انسان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 9(3): 50-58.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب