| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,603,689 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,287,877 |
خواص ماهی و ارزش غذایی آن برای انسان | ||
| نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری | ||
| دوره 9، شماره 3 - شماره پیاپی 35، آذر 1394، صفحه 50-58 اصل مقاله (391.96 K) | ||
| نوع مقاله: علمی پژوهشی | ||
| چکیده | ||
| چکیده ماهی، غذایی سرشار از پروتئین با بافت پیوندی اندک و همچنین ویتامینها و مواد معدنی و ترکیبات مفید است. وجود اسیدهای چرب امگا- 3 شامل: اسید آلفالینولنیک، اسید ایکوزاپنتانوئیک و اسید دکوزاهگزانوئیک و وفور اسیدهای آمینه لیزین و متیونین و آنتیاکسیدان آبیکونیون و ماده تورین و سایر عناصر ارزشمند، نقش مؤثری در تامین سلامتی مصرفکنندگان دارد. ضمن اینکه به پیشگیری و درمان برخی از بیماریهای شایع مانند بیماریهای قلبی عروقی، آلزایمر، حمله و سکته مغزی، آسم، انواع سرطان و دیابت کمک میکند. البته مصرف ماهی خطرات و مضراتی نیز دارد که باید در مصرف آن احتیاط کرد و اعتدال را رعایت نمود. از جمله این خطرات وجود فلزات سنگین و سموم حاصل از محیط آلوده و آبی است که ماهی در آنجا تغذیه کرده است. این مقاله سعی دارد به بررسی ابعاد مختلف ارزشهای غذایی ماهیها و راهنمای مصرف آن در قشرهای مختلف سنی بپردازد. | ||
| کلیدواژهها | ||
| واژههای کلیدی: امگا- 3؛ خواص ماهی؛ غذاهای دریایی؛ EPA؛ DHA | ||
| مراجع | ||
|
| ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 57 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 51 |
||