. (1394). اثر هیدروکسی‌پروپیل‌متیل‌سلولز (HPMC) افزوده‌شده به آردزنی و لعاب ناگت ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) بر میزان جذب روغن و کیفیت آن طی نگهداری در فریزر (C° 18-). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3), 70-82.
. "اثر هیدروکسی‌پروپیل‌متیل‌سلولز (HPMC) افزوده‌شده به آردزنی و لعاب ناگت ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) بر میزان جذب روغن و کیفیت آن طی نگهداری در فریزر (C° 18-)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 3, 1394, 70-82.
. (1394). 'اثر هیدروکسی‌پروپیل‌متیل‌سلولز (HPMC) افزوده‌شده به آردزنی و لعاب ناگت ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) بر میزان جذب روغن و کیفیت آن طی نگهداری در فریزر (C° 18-)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3), pp. 70-82.
. اثر هیدروکسی‌پروپیل‌متیل‌سلولز (HPMC) افزوده‌شده به آردزنی و لعاب ناگت ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) بر میزان جذب روغن و کیفیت آن طی نگهداری در فریزر (C° 18-). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 9(3): 70-82.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب