. (1394). ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره بیلهر (Dorema aucheri) و کاربرد آن در روغن ماهی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3), 83-89.
. "ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره بیلهر (Dorema aucheri) و کاربرد آن در روغن ماهی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 3, 1394, 83-89.
. (1394). 'ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره بیلهر (Dorema aucheri) و کاربرد آن در روغن ماهی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(3), pp. 83-89.
. ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره بیلهر (Dorema aucheri) و کاربرد آن در روغن ماهی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 9(3): 83-89.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب