رحمانی, کاویان, رضائی نور, جلال. (1398). ارزیابی و رتبه‌بندی رستوران‎های شهرستان تاکستان به روش تودیم فازی با توجه به عوامل مؤثر بر رضایت مشتریان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(ویژه‌نامه), 61-73.
کاویان رحمانی; جلال رضائی نور. "ارزیابی و رتبه‌بندی رستوران‎های شهرستان تاکستان به روش تودیم فازی با توجه به عوامل مؤثر بر رضایت مشتریان". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, ویژه‌نامه, 1398, 61-73.
رحمانی, کاویان, رضائی نور, جلال. (1398). 'ارزیابی و رتبه‌بندی رستوران‎های شهرستان تاکستان به روش تودیم فازی با توجه به عوامل مؤثر بر رضایت مشتریان', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(ویژه‌نامه), pp. 61-73.
رحمانی, کاویان, رضائی نور, جلال. ارزیابی و رتبه‌بندی رستوران‎های شهرستان تاکستان به روش تودیم فازی با توجه به عوامل مؤثر بر رضایت مشتریان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(ویژه‌نامه): 61-73.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب