خوشدونی فراهانی, زهرا, موسوی, محمد علی. (1400). تاثیر شرایط عصاره‌گیری با روش‌های اولتراسونیک و خیساندن، بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و بازده استخراج میوه عناب (Ziziphus spp.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(41), 23-40.
زهرا خوشدونی فراهانی; محمد علی موسوی. "تاثیر شرایط عصاره‌گیری با روش‌های اولتراسونیک و خیساندن، بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و بازده استخراج میوه عناب (Ziziphus spp.)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 41, 1400, 23-40.
خوشدونی فراهانی, زهرا, موسوی, محمد علی. (1400). 'تاثیر شرایط عصاره‌گیری با روش‌های اولتراسونیک و خیساندن، بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و بازده استخراج میوه عناب (Ziziphus spp.)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(41), pp. 23-40.
خوشدونی فراهانی, زهرا, موسوی, محمد علی. تاثیر شرایط عصاره‌گیری با روش‌های اولتراسونیک و خیساندن، بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و بازده استخراج میوه عناب (Ziziphus spp.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 11(41): 23-40.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب